Köd !

2015.11.08. 14:38

A pénteki napra  sárga riasztást adott ki a meterológia a  sűrű, egész napos ködre, a Déli megyékre, éppen oda, ahonnan indultunk és ahová mentünk. Azt javasolták, hogy csak azok induljanak útnak, akiknek halaszthatatlan ügyük van.

Kérdem én, a fácánozás mi más lehetne, mint egy halaszthatatlan ügy.

Nem volt izgalommentes az út, mert egy-két "bátor" autós úgy gondolta, hogy egy Audi, vagy BMW csak nem fog lealázódni, azzal, hogy konvojban araszol, ezért azután belerongyoltak a tejfehér semmibe. Orosz rulett volt ez a javából. Volt aki megúszta, volt aki nem. Azt gondolná az ember, hogy az egymásba csúszott autók és a mellettük villogó rendőrautók hatására majd  visszafogják magukat az agyamentek, de nem, alig pár méter után újra rátapadva az előtte lévő autósra, villogtatták az indexet, mert siettek. Hová?

A vadászatot is befedte a köd, csak akkor indultunk el, amikor már a fák koronájáig láttunk. Késve érkeztünk, hamar indultunk vissza, szóval ez egy gyors és felejthető vadászat volt, amiről nem a fácánok tehettek.  Azokból kb. hét darab feküdt a terítéken. De ennél nagyobb siker volt, hogy az utat megúsztuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr358059194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása