Féltekék !

2016.04.24. 09:38

-Jó reggelt, jó reggelt !

-Hát fel tetszett ébredni?

-Nem azért mondom, de amíg te alszol, én keményen dolgozok. Felügyelem a gazda dolgait, hiszen az összes életfunkcióját irányítom. Ha én szólok neki, akkor eszik, iszik, alszik, vadászik, stb.- mondhatni, teszem azt, ami egy bal féltekétől maximálisan elvárható. Elég unalmas feladat, de létszükséglet, mert az életfunkciókat is felügyelem, szóval fontos vagyok.

Szorgalmas is vagyok, de igazából nem egy siker orientált.  Te viszont jobbos társam - ami persze nem tévesztendő össze valamiféle politikai oldallal - kicsit szabotálod a hétköznapi dolgokat, csak ímmel -ámmal adsz valami instrukciót, például olyankor, amikor keresztrejtvényt fejt a főnök vagy olvas, stb. tehát csak egy kicsit kell gondolkodnia. De vannak olyan dolgai, amiket már nem értek. Ilyenkor azt kérdezem magamtól, hogy honnan a kórságból jutnak eszébe olyan érdekes dolgok, amiket nyilván te súgsz neki.

Sokat tudok rólad, mert valahol lent az agytörzsünknél össze vagyunk kötve, mondhatni az alagsorban kommunikálunk, de ez nem jelenti azt, hogy minden dolgodról tudnék, számomra sokszor bonyolultnak tűnnek a gondolataid.. Kérdeném, hogy például, hogy mitől, vagy miért veszel elő olyan energiákat - amit a szaknyelv ihletnek nevez -  amitől a főnök, rímeket szed sorba, vagy a ceruzájával mindenféle formákat rajzol, amiket sokszor ki is fest, de az is érdekes, hogy bizonyos beszélgetéseket én moderálok, de a zenét, a szép szavakat, az érzelmeket  viszont már te.

Emlékszem, hogy a múltkorában is volt valami beszélgetés, amiben a gazda szájába valami csúnya pletykát adtak. Ekkor szóltam neked, hogy ébredj fel és minősítsed. Örülök, hogy álmodból felébresztve jó összefoglaltad a dolgot és csak annyit mondtál, hogy szarni bele, ami nem a témára vonatkozott, hanem a pletyka -gyártó szájára. Köszönöm, hogy jól döntöttél és rám bíztad a végrehajtást. Egy percig se bánkódj, tudom a dolgom és intézkedek a gazdánál, hogy kerülje az ilyen "barátokat".

Látod ezt szeretem benned, kedves jobb oldali agyam, hogy jól meg tudod mondani a frankót. A "leszaratás" pedig számomra rutin feladat.

A bejegyzés trackback címe:

https://acelcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr948658394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paci-ens 2016.04.26. 10:13:20

Tesó!
Tudom,hogy te orvosilag elég művelt vagy,de mit csinál a homlok lebenyed?
Szerintem összekeveri a két féltekét maximálisan. Ezért vagy enyhén autista,kevered a balt a jobbal,a prézlit a darával.Viszont jól tudsz lőni,ha a szerencséd engedi.Azt viszont megnézném amikor a menyed énekel.Amúgy szarni bele,de én szeretlek.

Acél Csaba · http://acelcsaba.blog.hu 2016.04.26. 16:26:25

@Paci-ens: Tesó! Lehet, hogy neked ott elől, a homlokod mögött keverednek a dolgaid, a nemes ,nagy gondolatok a hányingerrel, de más normálisoknál ezek mixelése lejjebb történik.
A lövést nem kell agyonspekulálni - ettől megy.
Az éneklésről annyit, hogy amióta megígértem, hogy minden énekre én is énekkel válaszolok - síri csönd van.
Üdv!

Paci-ens 2016.04.26. 16:36:14

Tesó!
Én soha nem is mondtam,hogy normális vagyok.
süti beállítások módosítása